| 
	| 
	
	
 |  
Bublanina |  
k použití i na bábovku. |  
 |  
| Autor: Norreen , 17.6.2004 |  |  
 |   
 
 - 2 1/2hrnku polohrube mouky 
 
 - 1/2 hrnku rozpusteneho tuku (olej, maslo) 
 
 - 1 hrnk cukru 
 
 - 1 hrnek mleka 
 
 - 4 vejce 
 
 - 1 prasek do peciva 
 
 
 Postup Vsechno v mise smichame a nalejeme do vymazaneho pekace nebo na plech a nahazime tresne. 
 Pokud z toho delam babovku tak odleju 1/3 testa do jine misy a obarvim kakaem. Naleju do formy na babovku polovinu svetleho testa, pak kakaove a nakonec zbytek svetleho.  |  
	
  |  
 
Zobrazeno doposud 416 x. 
 | 
 |