Moučníky a dezerty
Moje recepty |Naposledy vložené
S blížícím se Silvestrem většině mlsných domácností dochází vánoční sladkosti. Pokud začínáte přemýšlet, čím zbylé vánoční cukroví doplnit, můžete zkusit recept na netradiční bezlepkové sušenky, medovníčky.
Pří vánočním pečení se takřka žádná kuchyň neobejde bez tří základních surovin, které každému cukroví dodají jedinečnou vůni Vánoc, je jimi kokos, mandle a ořechy. Nyní si ukážeme rohlíčky připravené z ořechů.
Pro vánoční cukroví jsou typické nejen surovin, ale i tvary, které jim dáváme. Mezi nimi jsou zaručeně nejpopulárnější rohlíčky. Nyní se podíváme na variantu z kokosu
Naprosto úžasné - a nejlepší jsou, až se rozleží. Tedy pokud vydrží 1 - 2 dny... ale ony fakt nevydrží :-)
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Klasika aneb Jak si vychutnat zmrzlinu bez chemických přídavků.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Tak trochu recept mnou poskládaný a upravený, aby se spotřebovaly meruňky. Ale určitě by to šlo i s jiným ovocem.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Co by na vánočním stole hned vedle cukroví nemělo chybět?
Oblíbené cukroví s chutí oříšků a orientálního koření.
Oblíbené pečivo s vůní skořice, badyánu a medu.
Vánoční cukroví od Nominalu.