Nakládaný hermelínAutor: Hromča, Vojta 03 + // , 4.1.2009 17:27:58
Je v lednici pro nenedálou návštěvu a vždy překvapíte originalitou. Chlebíčky podává "kdekdo", nebo obyčejné chipsy
Suroviny hermelíny • country koření • česnek • cibule • olivový olej Postup Hermelíny přepůlíme. (vybíráme jen ty měkké. Tvarohové jsou k ničemu, už se nám nerozleží a není to dobré). Posypeme country kořením. (vyzkoušela jsem hodně druhů, ale tohle je prostě nejlepší, nakládala jsem i do hospody a byla spokojenost. Cibuli nakrájíme na půlkolečka. A pak skládáme do kameninové nádoby, nebo holt do toho, co je doma... Vrstvu cibule, hermelíny, trošku prolisovaného česneku, cibule, hermelín, česnek, cibule, hermelín.... a zalijeme olivovým oleje. Pokud je hermelín rozležený, dá se konzumovat už za dva dny. Nevím, jaké to je třeba po týdnu, tak dlouho to u nás nikdy nevydrží...
Zobrazeno doposud 565 x.
|
Všichni uživatelé |