Recepty Fotoalba Deníky Vzkazy
    

Zapékané filety s rajčaty a bešamelem

Autor: babula2 , 5.2.2009 11:33:59
Suroviny
350 g filet, rajčata, sůl, pepř, stouhanka, bazalka, bešamel, máslo, muškátový oříšek
Postup
Nejprve si uděláme bešamelovou omáčku. Máslo rozehřejeme a přidáváme k němu mouku. Zředíme ji trochou mléka (asi 200 ml) a povaříme až zhoustne. Pak ji osolíme a přidáme muškátový oříšek. (ten tomu dodá vynikající chuť)
Filety osolíme, opepříme a vložíme do máslem vymazané zapékací mísy. Posypeme
strouhankou, bazalkou, poklademe nakrájenými rajčaty a zalijeme bešamelem.
Pečeme asi 40 min na 180 stupňů.
Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 162 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.