Recepty Fotoalba Deníky Vzkazy
    

Pangasius v těstíčku

Autor: sefova , 1.3.2009 19:49:16
Suroviny
PANGASIUS podle počtu porcí, cibule, sůl, pepř, sádlo nebo olej
Postup
rybu posolíme a opepříme s obou stran, vložíme do zapékací misky, kde máme již na jemno nakrájenou cibulku a kousky sádla.
Do misky nastrouháme sýr, lisovaný česnek, přidáme asi kelímek zakysané smetany, lžičku citronu, lžičku oleje a dohustíme strouhankou. Pangacius touto směsí potom potřeme.
Vložíme do trouby a pečeme při 180 C asi půl hoďky.
Velmi rychlé a chutné, podáváme s bramborem nebo hranolkami :-)
Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 452 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.