Zapečený pangasius ( sumeček ) se šlehačkou a sýrem.Autor: sefova , 1.3.2009 19:50:41
Suroviny Filety Pangasius ( chcete-li sumeček ), cibule, strouhaný sýr a koření : sůl, drcený kmín, směs na ryby, špetka tymiánu, špetku bazalky... Postup Nakrájím cibuli na půlkolečka, na ní položím osolený filetek pangasia. Posypu od oka kořením, keré jsem psala ( fantazii se meze nekladou ) zaliju šlehačkou a posypu hustě sýrem.Dám do trouby a to je vše....
Jakmile to zrůžoví a šlehačka se vypeče, je to hotovo :o) Jako příloha jsou u nás většinou vařené brambory. Toto jídlo jsme si zamilovali, pro jednoduchost, rychlost a úžasnou dobrotu :o))) Zobrazeno doposud 418 x.
|
Všichni uživatelé |