Recepty Fotoalba Deníky Vzkazy
    

Zapečený pangasius ( sumeček ) se šlehačkou a sýrem.

Autor: sefova , 1.3.2009 19:50:41
Suroviny
Filety Pangasius ( chcete-li sumeček ), cibule, strouhaný sýr a koření : sůl, drcený kmín, směs na ryby, špetka tymiánu, špetku bazalky...
Postup
Nakrájím cibuli na půlkolečka, na ní položím osolený filetek pangasia. Posypu od oka kořením, keré jsem psala ( fantazii se meze nekladou ) zaliju šlehačkou a posypu hustě sýrem.Dám do trouby a to je vše....
Jakmile to zrůžoví a šlehačka se vypeče, je to hotovo :o) Jako příloha jsou u nás většinou vařené brambory.
Toto jídlo jsme si zamilovali, pro jednoduchost, rychlost a úžasnou dobrotu :o)))
Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 418 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.