Recepty Fotoalba Deníky Vzkazy
    

Pangasius v pivním těstíčku

Autor: sefova , 1.3.2009 19:52:32
Suroviny
4 porce pangasia (nebo jiné ryby), 1 vejce, 100 ml světlého piva, hladká mouka, sůl, olej na smažení
Postup
V misce rozmícháme vejce s pivem a vmícháme tolik mouky, aby vzniklo řídké těstíčko a osolíme ho. Osušené porce ryby těstíčkem protáhneme a na rozpáleném oleji usmažíme dozlatova. Podáváme s bramborami nebo bramborovou kaší a zeleninou.
Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 3 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 347 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.