Recepty Fotoalba Deníky Vzkazy
    

Ryba po čínsku (pangasius)

Autor: sefova , 1.3.2009 19:55:22
Suroviny
Pro 2 osoby: • 2 filátka ( já používám rybu Pangas), 2 lžíce sojové omáčky (já dávám Tamari sojovku ze zdravé výživy), 2 stroužky česneku, kousek zázvoru (může se klidně vynechat, jako v mém případě) olej na smažení, 200 g listové zeleniny (kapusta, zelí, špenát) a jako příloha rýže nebo čínské nudle •
Postup
Rybu pokapeme sojovkou a potřeme prolisovaným česnekem a na jemno nastrouhaným kousíčkem zázvoru, marinujeme asi tak deset minut, mezitím si pokrájíme zeleninku (já dnes dávala čínské zelí a mladou cibulku), poté si rozpálíme olej v pánvi a přidáme filátka, restujeme z každé strany cca 3 min. a já je pak vidličkou rozdělím na kousky, přidám zeleninu a trošku vody na podušení a asi tak 5 min. dusim, poté přidám hotové uvařené čínské nudle a dochutím sojovkou.

Je to velmi jednoduché, rychlé a hlavně moooc dobré.
Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 435 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.