Recepty Fotoalba Deníky Vzkazy
    

Pangas s celerom

Autor: maova , 28.3.2009 15:00:25
Od babs
Suroviny
Pangasa • Kuceravy (rapikaty) celer • citron • sol • bazalku • olivovy olej
Postup
Na pekac dame olivovy olej, pangasa, posolime.
Pridame nakrajany celer, polejeme trochou olivoveho oleja (pripadne mozete rybu otocit na pekaci v oleji), pridame stavu z citronu (ja na 4 ks davam 2 citrony),
nakrajanu cerstvu bazalku (alebo susenu), zalejeme trochou vody a dame piect.
Ryba je hotova rychlo.
Takze pecte podla toho ako mate rady zeler (mne nevadi, ked je polosurovy).
Podavame s varenymi zemiakmi.
Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 325 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.