MRKVOVÁ KAŠEAutor: Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14 , 30.9.2008 5:53:57
V jedné porci přibližně 924 kj/221 kcal, 3g B, 15g T, 34g UH
Suroviny > na 6 porcí • • • • 1 svazek karotky • • 400g fenyklové hlízy • • 400g brambor • • 50g másla nebo neztuženého rostlinného margarínu • • 200g smetany Postup Karotku a fenykl omyjeme, očistíme a karotku nahrubo rozkrájíme, fenykl rozčtvrtíme a jemnou zelenou nať odložíme. Čtvrtky fenyklu nakrájíme na tenké nudličky. Oloupané brambory rozkrájíme na hrubé kostky. Rozpustíme polovinu tuku a na něm podusíme zeleninu s brambory. Podlijeme smetanou a zeleninu při mírné teplotě pod pokličkou povaříme cca 20min. Zeleninu rozmixujeme spolu se zbylým tukem a fenyklovou natí rozsekáme na kaši.
Zobrazeno doposud 228 x.
|
Všichni uživatelé |