Recepty Fotoalba Deníky Bazar Vzkazy
    

MRKVOVÁ KAŠE

Autor: Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14 , 30.9.2008 5:53:57
V jedné porci přibližně 924 kj/221 kcal, 3g B, 15g T, 34g UH
Suroviny
> na 6 porcí • • • • 1 svazek karotky • • 400g fenyklové hlízy • • 400g brambor • • 50g másla nebo neztuženého rostlinného margarínu • • 200g smetany
Postup
Karotku a fenykl omyjeme, očistíme a karotku nahrubo rozkrájíme, fenykl rozčtvrtíme a jemnou zelenou nať odložíme. Čtvrtky fenyklu nakrájíme na tenké nudličky. Oloupané brambory rozkrájíme na hrubé kostky. Rozpustíme polovinu tuku a na něm podusíme zeleninu s brambory. Podlijeme smetanou a zeleninu při mírné teplotě pod pokličkou povaříme cca 20min. Zeleninu rozmixujeme spolu se zbylým tukem a fenyklovou natí rozsekáme na kaši.
Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 2 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 228 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.