Recepty Fotoalba Deníky Bazar Vzkazy
    

ČOKOLÁDOVÁ BOMBA

Autor: Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14 , 1.10.2008 12:30:30
Suroviny
Krém: • 200 250 g másla • 50 g pískového cukru • 100 g čokolády na vaření • 300 400 g cukrářských piškotů • likér • Šlehačka: 1 šlehačka, ovoce (rybíz, maliny..), nastrouhaná čokoláda hoblinky, šlehačka na ozdobu •
Postup
Změklé máslo vyšleháme do pěny s čokoládou, cukrem a griotkou (já jsem dala rum). Hlubokou mísu vyložíme mikrotenem a potřeme po celé ploše krémem, poté vložíme asi polovinu piškotu střídavě potíraných krémem, plníme až po okraj. Obsah naplněné nádoby necháme asi 2 hodiny ztuhnout a uležet. Poté bombu vyklopíme, odstraníme mikroten a po celé ploše naneseme bohatě tuhou šlehačku. Dokola obložíme zbylou polovinou piškotů, nakonec ozdobíme ovocem a čokoládovými hoblinkami. Šlehačka: Hustě našlehanou šlehačku promícháme s ovocem a nastrouhanou čokoládou.
Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 634 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.