Recepty Fotoalba Deníky Vzkazy
    

Pangasius v zámeckém těstíčku

Autor: sefova , 1.3.2009 19:49:44
Suroviny
4 ks pangasius, sůl, 2 vejce, 70g bílého vína, 70g mléka, 150g polohrubé mouky, olej,
Postup
Z mléka, vejce, vína, mouky a soli připravíme těstíčko. V tomto těstíčku smáčíme osoleného pangasia, kterého zvolna smažíme v oleji dozlatova.
Já ho dávám do vymazaného rozpáleného pekáčku ( zbytek těstíčka naleji na pangasia také) a dám péci do troby.
-- Máme ho moc rádi i naše (2 letá) dcera - víno tam vůbec není poznat a to těstíčko je super!!!
Určitě nebudete litovat,přeji-- DOBROU CHUŤ!!!
Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 393 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.