KEDLUBNOVÁ KAŠEAutor: Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14 , 30.9.2008 5:54:48
V jedné porci přibližně 748 kj/179 kcal, 6g B, 11g T, 12g UH
Suroviny > na 6 porcí • • • • 2 kedlubny • • 500g cuket • • 300g brambor • • 50g másla • • 4 žloutky Postup Kedlubny oloupeme a rozkrájíme na kousky, jemné lístky dáme stranou. Cukety oloupeme, odřízneme konce a nekrájíme je na plátky na prst tlusté, oloupané brambory na kostky. Rozpustíme polovinu tuku a na něm podusíme kedlubny, cukety a brambory. Přidáme 0,1l vody a vše pod pokličkou podusíme 15min. kedlubnovou nať opereme, lístky otrháme, přidáme je po 15min k zelenině a vše povaříme dalších 5-10min. Zeleninu rozmixujeme, přidáme zbylý tuk a žloutky.
Rozdělíme na porce a zamrazíme. Před podáváním ještě jednou povaříme. Zobrazeno doposud 200 x.
|
Všichni uživatelé |