| Suroviny: | rajský protlak nebo • vyzrálá rajčata • sůl • pepř • zakysaná smetana light • cibule • bobkový list • majoránka • oliv. olej • citronová šťáva • bezvaječné těstoviny |
|---|---|
| Postup: | /Množství ca na 1 litr polévky/. do hlubšího hrnce na dno jednu lžičku oliv. oleje, na to 2 nadrobno pokrájené menší cibule /bílá, fialová - je to jedno, pro chuť může být i naťovka/, nechat zesklovatět, přidat buď ten rajský protlak /dávám 4 plechovčičky/, když je sezona rajčat, tak na kostičky nakrájená rajčata /čím víc, tím líp - dávám jich 6 až 8 - větších/ - bez slupky, zalít vodou, přidat bobkový list, majoránku, sůl. až bude rozvařeno, tak propasírovat, přidat smetanu /může být i normální, co kdo rád/, dochutit cituronem a nechat zavařit těstoviny, dávám písmenka, nebo malé mušličky a je to. |
| Vložil: |
|
| Datum: | 2.1.2009 19:25:54 |
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.