| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Rajská omáčka od Denisy

Postup:Dáte si vařit hovězí maso (já do papiňáku), vařila jsem hodin a půl. Z půlky vývaru pak udělám polívku se zeleninou a nudlema. Pak si na oleji osmahnu cibuli, přidám protlak (teda já kupuju krájený rajčata v takový krabiččce, má to asi 400ml a je to lepší než klas. protlak). Zaleju vývarem, přidám bobkový list, pár kuliček nového koření a celého pepře a přivedu k varu. Když se to vaří (občas promíchat), tak zahustím moukou s vodou a provařím minimálně 10 minut,aby mouka nebyla cítit.. Pak ochutím solí, cukrem, trošku skořice. Maso jsem si zatím nechala přikrytý někde v misce, tak nakrájím a podávám s knedlíkem nebo těstovinama.

Vložil:

*Lednovka07

Ledňáčci 2007
Datum:22.8.2008 12:33:25
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.