Re: Tak to doma budu mít asi blbečka
Kreditko,ja si nemyslim,ze by jsi pred tim s tim sadlem a tak zila nezdrave.Jedla jsi normalne a hlavne jsi vedela co do sebe davas.Konzistence a chut sadla neni moc lakava pro vsechny lidi,ale kdyz ti do burgru pomelou kuze,to mas prece sadlo v pevne forme,no neni to tak?Takze ho i ted jime vsichni.A kuze se melou i do pastik,parku a vseho mozneho tak jake pak copak.ja si do dnes myslim,ze je porad ,,zdravejsi,, si dat plnotucny dobry jogurt,nez si dat neakou odtucnenou brecku,ktera mleko nevidela ani z rychliku.Jo,asi to ma min cholesterolu mozna,ale ja se mam rada a radsi si dopreji ,,normalni,, potraviny,nez vsechno zbytecne upravovane a vyumelkovane.
Jo a jeste jedna perlicka,ja jsem uz videla i marmeladu s oznacenim ,,light,,


Odpovědět