Mám dotaz. Manželovi zachutnala vaše kuchyně a tak bych chtěla poradit pár receptíků. Chtěla bych třeba udělat halušky. Halušky koupím i v pytlíku,takže je nemusím dělat z brambor,ale spíš mi jde o to,jak k nim připravujete to zelí . Koupit bryndzu a nebo tu slaninu zvládnu. Také jsem si všimla jistých odlišností při vaření polévky. V Čechách máme polévky typu zelňačka,čočková aj. zahuštěné,kdežto u vás jsou víc vodové,ale místo zahuštění tam zase máte víc toho uvnitř. Třeba já jsem nikdy neviděla,že by někdo dával do čočkové polévky brambory a u vás několikrát. Manželovi tyhle inovace zachutnali,tak bych moc ráda zařadila do jídelníčku pár vašich dobrůtek. Moc prosím,pokud máte nějaké lehké receptíky písněte mi do emailu nebo mi hoďte nějaký link na stránky,kde osvědčené dobroty najdu. Díky moc a zdravím na Slovensko.

Medové slavnostiTrutnov
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.