Zakysané výrobky
Ahojda. Pavli, to jako že mléko je lepší, než zakysaný výrobek? Já měla vždycky za to a hlavně mi to tak bylo i předneseno, že mléko kvasí v nás, kdežto již zakysaný výrobek naopak. Proto je lepší zakysaný výrobek. Ale asi záleží na typu alerg.
Adélka např. vůbec nesnese mléko, ani v jídle, ale co se týká zákysaných výrobků, nevadí jí. Ale musí být jen bílé, neochucené. Normální mléko a ochucené zakysané věci jí dělají neplechu na kůži. Tím pádem nanuk, nebo zmrzlina je pro nás téměř pasé. Nic moc v létě. Vodových má brzy plné zuby a já teda taky, po přečtení složení

Ale co naděláme. Udělala jsem jí domácí dřeň a prý blééé.

Pavli bude to asi boj - kdysi jsem chodila uklízet k mamince která bojovala s věčným pláčem svého klučiny od narození. Odcházela jsem od nich, když malému šlo na druhý rok a stále netušila co to může způsobovat. Už vyřadila z jídelníčku skoro vše a pokaždé bylo dva tři dny OK a pak znovu. Byla i na konzultaci, někde ve městě, na celostní medicíně a tam jí trošku poradili. V té době jsem od nich odcházela, tak netuším jak jsou na tom teď.
U nás prokázané nové alergie a ekzem stále trvá = pravděpodobně se ještě nějaké alergie vyvrbí. Necháme se překvapit.
Adélka je jak takový malý stále nedovybalený dárečk.

Odpovědět