ale vím, že se mi jedna ta marmeláda zdála řidší a myslím, že na návodu Glefixu jsem se dočetla, že je potřeba přidat trošku kyseliny citrónové a je pravda, že se mi marmelády parádně povedly a byly tak akorát husté. Zkoušela jsem hustotu po poradě s maminkou tak, že jsem si trošku z uvařeného kápla na talířek a koukala jak to po vychladnutí zhoustlo
Vaření zdar! Já se letos známým pečlivě vyhýbám 
i když na druhou stranu marmeládky třeba na palačinkách jsou mňamka
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.