. Takže když takové maso koupím sama(půl kila vepř. kýty vyjde u nás tak na 50Kč). Dělám dost omáčky. Třeba jednu cibuli osmažím, přidám půl kila vepřovýho, dám lžíci plnotučný hořčice, posypu gril kořením, přidám trochu papriky, pepře, kostu masoxu, zahustím a je omáčka jedna báseň na dva dny pro dva dospělí a jedno dítko(a to můj manžel je jedlík, kdyby to bylo na gramáž jak v hospodě, tak je to určitě víc porcí. Když jí v práci, přijde mi hladovej). Celkem za 60-70Kč + 1,5pytlíku těstovin(max 10Kč). Takže za 70-80Kč se najíme všichni a máme to na dva dny. Když to vezmu, tak to samé guláš, znojemská...prostě omáčky takhle vychází. A u nás v Globsu hovězí na guláš kilo 109Kč a je nádherný. Vařím z půl kila. Dvě šišky domácího knedlíku vyjdou taky dohromady na 10Kč. Občas zapečené těstoviny, francouzské brambory, játra na cibulce...dá se dost ušetřit.
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.