. Kuřecí nedávám, domácí babi nemá :) a kupovaný mi uvařený druhý den smrdí ~:-@ nedám to do pusy. Šunku, sádlo ani jíšku bych ještě nedávala. Vyjimečně se určitě nic nestane, ale do každodeního jídelníčku podle mě nepatří. Polévka se dá zahustit zeleninou, omáčka taky, pokud to někomu nechutná, tak na sucho opraženou mouku smíchat se studenou vodou a povařit. Tam není alespoň ten přepálený tuk. Jinak jsem taky toho názoru, že radši domácí libové (jsem mlsná huba
) vepřové než kupované kuřecí.
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.