Vpodstatě je to hodně podobné salmonele, v současnosti dokonce častější a přenáší se hlavně od drůbeže - nedostatečně tepelně upravené maso, kupované grilované kuře, snad to bylo kdysi i z KFC. Hlavně pokud se pracuje se syrovým drůbežím masem, tak je potřeba důkladně omýt všechny povrchy, aby s tím nic co je k jídlu nepřišlo do kontaktu.
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.