( na prstech, jak s etře kartáčem a prsatama pak následně o koberec)...okapat ve vaně nejlépe na nějakém roštu ( mám do grilu do mikrovlnky) a doschnout na normálním sušáku u topení...pak se dá i naipregnovat, aby s eprach a špína nezažírali hluboko do vláken...Snad to dávásmysl
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.