v září jsem po prodělaném žlučníkovém záchvatu skončila v nemocnici, já tedy do té doby nevěděla, že to co mě sem tam zlobilo byl žlučník
zjistili mi kamínky a doporučili dietu, od té doby vcelku klid, co mi vyloženě nesedlo byla dietní vajíčková pomazánka (holt vajíčka jako taková), jakékoliv jídlo do něhož se přidává smetana a nemůžu syrovou papriku (a já mám kapie přitom tak ráda
), klasické smažené jídlo jsem od té doby neměla, většinu jídel připravuji v lehké, netučné verzi a hodně v troubě, ale v podstatě jím všechno... na operaci se tedy rozhodně zatím nechystám, uvidím jak moc bude žlučník zlobit, ale ráda bych ještě nějakou dobu vydržela pohromadě 
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.