Teplý chleba vůbec nejíme, protože když nakrojí teplý, tak se může zdrcnout, ne?
to bych věřila, že je pak hnusný... Navíc to chce opravdu vychytat chleba, který vám chutná. Já mám asi štěstí, ale fakt chleby, které jsem zatím kdy pekla nám chutnaly hodně, ale stejně největšího favorita máme stabilně chleba od pana Františka - mám ho ještě tady z Rodiny před šesti lety - ten jsem pekla roky než jsem začala zkoušet další z Dámy 
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.