Ale pekla jsem podruhé - poprvé podle receptu od mámy,ty jsou měkké hned - ale tentokrát podle jiného receptu (už přesně nevím kolik čeho,ale bylo tam spoustu medu a moučkového cukru,máslo,mouka,vejce a prášek do pečiva a do perníku-to je asi všechno) a jsou opravdu tvrdé a tak by mě zajímalo,opravdu funguje půlka jablka k nim do krabice a můžu to tam dát hned,nebude z toho do Vánoc ,,břečka" ? a taky jak je mám skladovat,teď je mám v krabici od bot ve skříni (bydlíme v paneláku a balkon nemáme) a nevím,jestli v chladu a suchu nebo v chladu a vlhku,no a taky jestli vůbec změknou i když jsou docela tenké a některé už tmavší (nemám je zrovna rovnoměrně,takže ty tenčí se upekly víc a ty tlustší míň).Budu ráda za rady,pročetla jsem sice dřívější diskuze, ale jsem z nich trochu zmatená
když to nězměkne, tak je pověsím na stromek nebo si je budu namáčet do čaje,jak tady někdo radil
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.