, dám do kastrolu, zamíchám, až začne vřít, ztlumím, zamíchám, nechám trochu povařit a zastavím. Když je kaše hustá, tak naliju mlíka
. Za deset minut je kaše
. Dávám tam hrozinky, oříšky, semínka. Dřív jsem dávala máslo, teď už ne. A úplně nejlepší je posypat tmavým třtinovým cukrem. Je to jak s karamelem. Mńam, hned bych si dala.
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.