Pořídila jsem ji z podobných důvodů jako uvádíš - muselo to být narychlo a finance byly omezené. Peče nerovnoměrně, všechno musím otáčet, vrchní plech vyndávat dřív ... Ani plotýnky (sklokeramická deska)mi nevyhovují, jsou nešikovně rozmístěné, moc blízko okraje, větší nádoba se na ně špatně vejde. Horkovzduch na pečivo používám, ale víceméně jen proto, že tam je - nějaký velký rozdíl oproti normálnímu pečení nevidím. Dřív jsem měla úplně obyčejný elektrický sporák jiné značky a troubu měl perfektní, jen horní a dolní pečení, ale bez problému. Plotýnky ovšem byly samozřejmě značně neúsporné (a celkově spotřeba asi velká).
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.