, sem tam pomeranč, mandarinka nebo pomelo. A dokud jsou pěkný jablka, ale to tak max 1 za den. V tuhle dobu už dávám přednost pečeným. Taky myslím, že by měl člověk konzumovat hlavně sezónní produkty, a že je přirozené na syrové v zimě nemít chuť, protože ochlazuje. Vařenou zeleninu máme denně, jinak hodně sypu jídlo na drobno nakrájeným porkem nebo řeřichou, máme rádi kysané zelí, do čaje kapu citrón nebo rakytníkovou šťávu, takže z nedostatku vitamínů strach nemám. A vláknina je i jinde.
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.