3.5.2010 23:21:44 Teraza Horáková
Re: Jak se dívají Češi po těhle událostech na přijetí Eura?
Anni, ani tak ne... tak si vezmi - a ty cestuješ, kolik je států v EU, co ti jídlo prdnou na ulici... jen tak do ruky...
Tady se šílelo z bezdotykových baterií - a víš, že chovíme na kurzy vaření - docela problém hospodských.
Tady existuje norma, že jídlo po 14?-ti hodinách musí být zlikvidováno.
To jsem čuměla (a možná motám hodiny a dneska už i čas (děsný den - to vysvětlím soukromě), většina hospodských nadává, že guláš, svíčková a segedín - jsou lepší druhý den a že MUSEJ LIKVIDOVAT, co zbyde.
Ne nemusej, vlastně je to v základu celé o tom (co jsem stihla zalapat) - že 14 hodin jídlo uchovávané v teple - tj. ke konzumaci.
Já to nastuduju, abych nemlžila. Když se prostě jídlo připraví - uvaří a celý den ohřívá - musí do drtiče... když se připraví, prodá, není problém, pokud se uskladní v lednici a průběžně ohřívá dle požadavku hostů - je to jinde.
JE TU NĚJAKÝ HOSPODSKÝ? abych úplně neplácala nesmysly.
Odpovědět