. Po zalití trochou té vody a přidáním tuku přiklopím vrchní pekáč a peču tak 220 stupňů, 2hodiny (čas přesně ani nevím, dle potřeby). Hlídám, aby se nevypekla voda, přilévám další, nebo cca 1,5deci piva desítky. Když už se blíží konec, dám, na drobno nakrájenou cibulku, česnek, nebo zeleninu, dle zvyklostí. Za chvílu odklopím vrch a peču, aby byla kůrka. Když je hotovo, tak po vypnutí trouby zas přiklopím vrchní pekáč, aby se maso nevysušilo a mělo tedy kromě kůrky i tu šťávu.
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.