K snídani střídáme corn flakes a pohankové, jahelné nebo špaldové pukance s jogurtem. Když peču, dávám tak třetinu mouky celozrnné, teď zrovna jsme měli štrúdl, kam jsem ze 400g mouky dala 150 g pohankové, a ok. Taky hodně zapékám se sýrem, to se dá v podstatě jakákoli zelenina (cuketa, květák, brokolice nebo lilek...), někdy k tomu přidám vajíčko s mlékem a pórek a trochu pohanky lámanky.
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.