)... ani nechtěj vědět, jak byly ty šutry nasáklé. Dokonce měli ve zdi rosný kámen, či jak se tomu říká – prostě šutr, z kterého prýští pramínek :) Pískovec taky saje, ale rychleji zase tu vlhkost pouští (však je to přírodní malta :) ). Jak jsou na tom vápenné horniny netuším, tipoval bych, že o co míň budou sát, o to víc budou ve vlhku degradovat. Ale to usuzuju nikoliv ze zkušenosti se stavbami z nich, nýbrž s horninou jako takovou.
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.