Neděláš taky buchtu s kečupem, že ti to doma nejedí? (viz těsto 2 cm tlusté, tvrdý salám, paprika, kečup a eidam?). Já si někdy dělám pizzu, i když není kulatá - je na plech a je supr
nejradši mám se sýrem - kynuté těsto si hodně vyválím a pak ještě na plechu ho roztáhnu by bylo co nejtenčí ale neroztrhlo se, kolikrát je průhledný. pomažu to trochu takovou směsí - olivový olej s kečupem (nějakým z rajčat), aby to bylo trochu červený, pak dám 4 druhy sýra - myslím, že dávám i eidam 45% nastouhaný, pak balkánský sýr taky nastrouhaný, nivu nadrobenou a plátky mozzarely, posypu bazalkou a peču na plný pecky v troubě vyhřátý co to jde. je to upečený asi za 10 minut jak je to tenký. ale můžeš si vymyslet podle chuti, třeba s kuřecím masem na kousky a se smetanou, je fakt dobrá a když si jí uděláš doma, tak to zdravé bude. ty sýry nebo smetana jsou třeba tučné, ale to pro člověka který nehubne nic špatného není. mě teda z obchodu moc nechutnaj, možná tak ristorante ještě, ale jsou i docela malé. ty domácí jsou podle mě nejlepší. škoda, že ty objednané domů jsou tak drahé
ale podle mého názoru na pizze jako takové není nic nezdravého
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.