), přidat dvě lžičky polotučného sušeného mléka, dvě lžíce bílého jogurtu se živou kulturou (mně se nejlépe osvědčila Hollandia, ale může být třeba choceňák nebo Activia) a dvě lžičky cukru. Naplnit do skleniček (vychází to na 8 sklínek od jihočeských jogurtů), dát do peřin (já na radu z onoho receptu balím ještě do osušky), nechat tam 6 - 8 hodin, potom dát do ledničky. Moje obměna: posledně jsem dala 3/4 litru plnotučného a 1/4 litru polotučného mléka a nerafinovaný cukr. Jogurty byly hustější než předtím
Teď se chystám dělat z litru plnotučného, tak uvidíme, jak to dopadne
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.