Ale už som v motání docela "macherka", takže teraz už aj viac peču. Robím to tak, že cesto len namiešam večer, nenechám kynout!, namotám rohlíky rovno na plech vyložený pečícím papírem, zakryjem potrav. folii a dám do ladničky. Ráno len vytiahnem oddechnout 10 min. do tepla, pomažu vajíčkem, posypu a peču.
Také teplé rožky (15 kousků) sú hneď preč samotné, bez másla, bez ničoho - milujú ich moji traja chlapi
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.