jsou to perníčky, které se mají naležet - těsto uležet v lednici 1-30 dní a pak rozležet na změknutí, ale letos jsem je pomašlovala vajíčkem před i po pečení a jsou měkké okamžitě. Nevím, jestli je to tím vajíčkem nebo tím, že mi těsto leželo opravdu v lednici skoro měsíc
Roky jsem pekla rychlokvašky, které byly hned měkké a letos si po opravdu dlouhé době užívám super perníčky včetně vůně, kterou miluju, protože jsem si udělala domácí perníkové koření podle oné perníčkářky 
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.