), kurzy studené kuchyně apod, ale zase se to všechno točilo jenom kolem hotelnictví. Prostě mě přijde, že ten cestovní ruch tam byl jenom do počtu, nezajímalo nikoho, jestli chce někdo v tomto oboru pracovat. Já jsem nikdy v restauraci, nebo baru dělat nechtěla, takže toto jsem si vyloženě protrpěla. Nejsem typ, který umí manuálně dělat rukama před druhýma. Tím chci říct, že pro mě bylo naprosto šílené připravovat jídlo přímo před hostem, flambovat, servírovat, míchat nápoje, nebo jen natočit pivo
. Teď zpětně to vidím tak, že to byla obrovská chyba tam jít, nenaučila jsem se nic, co jsem chtěla, škola je mi na nic, na VŠ jsem potom ani nešla (dneska přemýšlím, že bych si ji dodělala) a když řeknu, že mám hotelovku, tak si každý představí, že můžu dělat leda servírku. Je to fakt těžké. Zkus si o tom s dcerou promluvit, jestli by ji celý ten obor bavil, aby potom nebyla překvapená na tu hotelovou realitu. Pokud jí jazyky opravdu jdou, raději bych ji dala na to gymnázium, tak si myslím, že by i ta úroveň mohla být jiná a pokud bude chtít jít na VŠ, bude to mít rozhodně jednodušší. Omlouvám se za tak sáhodlouhý příspěvek, ale musela jsem 
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.