. Chtěla bych je zkusit naklíčit, ale nevím, jak. Na sáčku je návod, tam píší, že se mají nechat klíčit ve sklenici, ale v jaké vrstvě? Když dám plnou sklenici, tak ty spodní klíčky vyklíčí také? Pak by mě zajímalo, jak se fazolky konzumují - celé nebo se jí jenom ty klíčky? Ještě nikdy jsem to nezkoušela, tak bych uvítala vaše tipy na klíčení i recepty na zpracování. Díky moc. 
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.