Z čočky udělej polévku (dělám jich několik, nejradši mají čočka, brambory, cibule, mrkev, bobkový list, sůl - uvařit do měkka, smetana s moukou, zahustit, okyselit, můžeš i česnek). A kde se dá nahrazuji maso sojovým nebo žampiony. A některé omáčky jdou třeba úplně bez masa, třeba houbová nebo koprovka s vařeným vejcem. Pak různé francouzské brambory se žampiony, cibulí, a vařeným vejcem, těstoviny (např. pórek, žampiony, smetana na vaření s rozkvrdlaným žloutkem a parmezánem), je toho prostě mraky.
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.