Ale prvního syna jsem rodila ve Znojmě a tam ta strava byla nepoživatelná. Jednou byla jakási kuřecí omáčka - a plavaly tam jen kůžičky a chrupavky - po masu ani památka
Snesu ledacos, ale tohle bylo to nejhorší co jsem kdy jedla. Pokud nevyměnili kuchařky, tak chudery maminky které jim za to platí zatím 60 Kč denně... Aspoň trochu respektu k lidem, kteří si za takovouhle hrůzu ještě platí.
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.