Re: kaše pro kojence - UM x MM
Ahoj, dělám bezmléčné kaše, nepřidávám ani své (proč pracně odstříkávat, když si to ze mě vysaje a navíc mnléko mi přijde zbytečné), co kupuju je jen rýžová či kukuřičká krupička od Nestlé, př. se d koupit třeba mišutka, či obilninové instantní vločky, ale stou krupičkou je to nejsnažší. Dělám tím způsobem, že tím zahušťuju podušené rozmixované ovoce nebo zeleninu-to lze zmrazit a při přípravě po rozmražení a ohřátí zahustím, pokud si chci ulehčit práci tak přesnídávku rozdělím vejpůl, doliju horkou vodou a zahustím tou krupičkou.
Když tam chci víc obilniny, tak je dobré nepožívat nic instantního, jinak mi to přijde takové divné-není to prostě ta správná kaše-a normálně uvařit klasicky, třeba ovesné vločky, rýži, když uvařím, tak je to na 1+až 2 dny
Odpovědět