Re: Ryby bez kostí
sumec..ma jen pater a par ocasnich kosti (ocas se stejne moc neji)..zebra sou chrupavkovity (polyka cely ryby a po vytraveni vydavi kosti,tzn.se strasne po jidle nafoukne-dokaze pozrit stejne velkou rybu,jak je sam..tak aby se mu zebra nepolamaly,sou mekky),tepel.upravou se takrka rozpusti..navic,jako kazdej nas dravec neni citit rybinou a tuk ma jen podkozni (nad pateri) a teda v tom ocasu..
Skvely sou z nej steaky-predem NENAKLADAT DO TUKU!!platky sumce "obalit" v koreni (kupovana smes na ryby;popr.pepr,cit.kura,salvej/provensal) a dat takhle na sobe ve folii treba pres noc do lednicky..pak jen obalit v mouce (mozno namichat s paprikou) a pak na malince tuku (ja rozpustim lzici masla a pridam olej-maslo ovoni,ale neprepaluje se) na panvi po obou stranach osmazit..mouka byt nemusi-davam kvuli krupave kurce..
Mozno i zapekat,smazit v 3obalu..
Odpovědět