Zvládnu je použít mražené nebo z konzervy a doplnit bylinkovým máslem. Ale jestli jako myslíš šneky od základu, tedy že bych je měla zpracovat živé, tak to jsem nikdy nedělala a doufám, že ani nebudu muset
neumím si představit, jak bych to prováděla, nějak je doma chovat a přinutit k zavíčkování?? Netuším jak, nebo je sbírat brzo zjara? Pak vařit zaživa taky není můj koníček, vybaví se mi sv. Šebestián.
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.