22.6.2011 21:31:05 Cestovatelka
All inclusive - normy, pravidla
V souvislosti s cestováním se chci zeptat jak se posuzuje All inclusive, tedy jídlo v zahraničním Evropském hotelu v EU - oblast Německo, Francie, Rakousko, Itálie. Existují i tady nějaké kategorie, tedy mohu očekávat „sekačku“ s bramborem v zahraničním hotelu? Prostě zda existují nějaké kategorie jídla, tedy zda musí být maso nebo klidně mně můžou odbýt hráškem s mrkví s těstovinami? Mám jistotu, že když si zaplatím All inclusive budu mít skutečně kvalitní jídlo, které nasytí i dospělého člověka nebo prostě je to otázka štěstí nebo smůly? Jaké jídlo je ještě tolerovatelné a jaké už ne. Sekaná ještě ano, těstoviny s mrkví a hráškem ještě ano nebo už ne? Samozřejmě nikdo při koupi zájezdu neřeší jídelníček, ani součástí smlouvy s cestovní kanceláří nebo soupis předkládaných jídel, ale jaké je rozpětí „slušného All inclusive“ k „nemravnému All inclusive“. Je to pak nějak vymahatelné pokud je to už za hranicí? Existují někde nějaké normy, pravidla?
Odpovědět