část vypeckovala a zamrazila na kláče a bublaninu a z části bych udělala marmeládu. lze i samotnou třešňovou, ale doporučuju s jahodama nebo rybízem, asi 2/3 třešní a 1/3 jahod nebo rybízu. a pak už jen pektogel a cukr a ani nemusíš zavařovat, uvaříš a dáš do důkladně horkou vodou bymytých sklenic, zavíčkovat a otočit víčkem dolů.
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.