- zírala jsem natolik, že jsem se ho na takové věci jako jak to udělal s tím vzděláním v oboru ani nezeptala. Ovšem vzhledem k původnímu oboru (když jsem ho viděla naposled, dodělával si fyzikální postgraduál) je to docela velký skok
. Jinak je VŠ ekonomického směru, tj. využívá oboje vzdělání zároveň na vedení středního pohostinského zařízení. Ta známá to tak rychle nestíhá, má za sebou rok, myslím, že celkově to bude mít dvouleté.
Ona to není taková idylka, profesionální kuchařina je hrozná dřina (mám bratrance kuchaře) - i proto se v ní vyskytujou převážně chlapi a představa domácích buchet je krásná do okamžiku, než narazíš na hygienický předpis...no, ale nevzdávej to, určitě ne!
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.