brambory překypí, protože dáš vysokou teplotu, aby se rychle začaly vařit a když už se začnou vařit, objem těch ,,bublin,, vytlačí vodu ven . archimédes
s marmoškou to samé a rýž připálíš, protože rýže nacucne vodu a ty máš vyšší teplotu varu a jak tam není voda, připálí se to... a dál nevím, na co ses ptala
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.