
poslední krok mám v plánu každopádně, můžeš to, prosím, rozepsat pro poloopice?
Takže žebra naporcuju na jednotlivé žebírka a pak mezi ně vložím tlustý plátky cibule, nakořením a podleju vodou a budu píct nezakryté (nebo zakryté?) na 170°C (?) asi hodinu a půl (?)
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.