No, já v rámci toho, abych do něj dostala nějaké nutričně výživné věci, peču takřka výhradně tak, že si mouky míchám (obyč. pšeničná už ani mě neuspokojuje chuťově) a používám třtinový cukr.
Recepty jsou klasické, jen ta mouka není 100% pšeničná, ale namíchaná + tmavý cukr - chuťově je to úža

.
On preferuje spíš suché pečení - tedy bublaniny (rybíz, borůvky) bábovky, štrůdl jen od babičky (mé mamky) + ode mne jí dorty - klasické s pudinkovým krémem (teď, ve čt. má narozky a přeje tenisový - takže budu dělat tenisový kurt a čokoládové figurky

, k svátku měl hokejový-kluziště, s čokoladovými hokejisty, brankami...potvůrka jedna)
Tak tady je ta bublanina - z hrníčkové kuchařky:
1,5 hrnku mouky (dávám cca 1 hrnek pohankové, 0,5 hrnku pohohrubé pšeničné, občas z bujnosti 3 lžíce špaldové, jak mám náladu)
1 prdopeč
3/4 hrnku třtinového cukru
3/4 hrnku mléka
necelý 1/2 hrnku oleje (někdy dám i rozpuštěné máslo)
1-2 vejce
posypka:
zmrzlé nebo čerstvé borůvky nebo rybíz dám do misky, přidám cca 3 lžíce vloček, lžíci třtinového cukru, skořici, promíchám
těsto vyliju na plech a posypu ovocem s vločkama a peču.
Hotovo je do 20-ti min - je to super rychlý recept a dobrý

